Da er byggeprosjektet i mål!

Endelig kan vi glede oss over at hele bygget i Døvikveien 2 er ferdig og i daglig bruk.
Her er noen nøkkeltall for prosjektet.

Først må det rettes en stor takk til alle som har deltatt. Og oppgavene har vært mange; praktisk arbeid, tilrettelegging, planlegging, bønn, gi økonomisk støtte, merarbeid for ektefeller og mange skulte oppgaver som alle har bidratt til det flotte resultatet vi har fått.

Samtidig har organiseringen av byggeprosjektet gjort at menigheten har klart å opprettholde ett noe redusert, men normalt menighetsliv underveis i byggeprosessen. Dette gjør jo at vi har en aktiv forsamling som tar det nye bygget i bruk.

Tusen takk alle sammen.

Prosjektet kom i mål rett under budsjett, noe som er veldig bra på ett så stort prosjekt. Her er de store tall.

Kjøp av bygg                9.800.000

Bygge kostnader         20.125.000    Bygge budsjett      20.240.000