Filmkvelder i Bjerkely kirke

28. feb og 21. mars (torsdager kl. 18:00) blir det filmkveld i Bjerkely kirke

Film er egnet til å presentere eksistensielle spørsmål, verdensbilder og livssyn på overbevisende måter. Det å se på film sammen og snakke om den etterpå er en god måte å sortere i de store spørsmålene om hva som er sant, rett og vakkert.

Vi ser filmen, til popcorn og brus, før vi snakker sammen om filmens innhold i møte med våre egne, samfunnets og bibelens tanker. Filmkvelden er særlig rettet mot deg som er mellom 18 og 35 år.

1. februarSå som i himmelen fra 2004, regissør Kay Pollak. Den mest sette film i Sverige i 2004. I filmen synges også «Gabriallas sång» som siden har blitt noe av en klassiker.

Handling: Den verdensberømte dirigenten Daniel Daréus vender hjem til den vesle grenda i Nord-Sverige der han vokste opp pga sykdom. Han begynner å bidra med å utvikle kirkekoret i bygda. I koret synger Lena som han blir forelsket i. Presten i grenda er alt annet enn fornøyd med den nye kirkemusikeren sine ideer. Forandringene skaper både sinne og begeistring.

1. mars: Match Point fra 2005, regissør Woody Allen