Bagasjeroms-salg i Døvikveien 6, lørdag den 5. september kl. 11

Da er det bare og fylle opp bilene med alt du ønsker å selge. Du beholder alt du tjener selv, bortsett fra 300,- kroner for leie av plassen.
Sett av dagen dere som ikke skal selge og, det blir nok mange spennende ting å finne, eller bare en artig tur med en vaffel og litt kaffe.

Det åpner kl. 11.00

Servering av kaffe og kaker m.m

Adressen er Døvikveien 6, 3176 Undrumsdal
Hva er et bagasjeromsmarked?

Bagasjeromsmarked har lange tradisjoner i flere europeiske land blant annet i England og Danmark. Nå vil vi prøve dette her hos oss også. Inntektene fra denne dagen går til nytt Skole og kirkebygg i Døvikveien 2.

Bagasjeromsmarked innebærer at du finner fram det du har av brukte ting som du kan tenke deg å selge. «Fint å få ryddet litt i kjelleren og på loftet». Du priser og pakker sakene i bagasjerommet på bilen, tar med deg et bord som tingene kan stilles ut på og selges fra. Når du ankommer markedsplassen får du tildelt plass til bilen. Så er det bare å åpne bagasjerommet, sette opp det medbrakte bordet med tingene du vil selge og vips så er du deltager på markedet. Vi håper at det kommer en del som har noe å selge.

Vi lager 2 rekker med biler og bord inn mot en «markedsgate». Så håper vi det kommer mange kunder som er på jakt etter nettopp det du har å selge. Det er ikke anledning for forretningsdrivende å selge sine produkter, men egenlagde husflidprodukter er ok.