Drømmeuke på Kvitsund

Tross en usikker oppkjøring på grunn av koronaviruset, ble det ungdomsstevne på Kvitsund i år også. Og det med rekordpåmelding! Over 100 ungdommer fra 8. klasse og oppover koste seg med bading og bibeltimer, måltider og møter, og aktiviteter utendørs. Og været? Full klaff der også, gitt.

Selv om det heldigvis ble tillat å arrangere sommerleir for ungdom, var det ekstra smitteverntiltak både under måltider og fellessamlinger. De ansatte på Kvitsund er proffe og lederteamet var godt forberedt slik at dette kunne arrangeres på en betryggende måte.

Temaet i år var «Din vilje skje» og det gikk igjen både på de daglige bibeltimene, kveldsmøtene og gudstjenesten. Bibeltimene var det prestene Peter (Granly) og Kristoffer (Ryenberget) som delte på. Begge trives godt i lag med ungdom og hadde mye viktig på hjertet. På kveldsmøtene fikk vi høre både Benjamin Andersson, Emma Victoria Gryntes og påtroppende ungdomsleder i DELuKs Edvard Gilje. Alle tre talte engasjerende, bibelnært og livsnært om ulike sider ved Guds vilje. Det er oppmuntrende å vite at vi har slike gode forbilder og talere i ungdomsarbeidet i menighetene våre. 

Et høydepunkt for mange er naturligvis underholdningskveldene, mesterlig ledet av quiz-master Magnus Grødem og talk show-vertene Petter & Peter. Også delekvelden på lørdag var en flott opplevelse, hvor svært mange delte vitnesbyrd til både ettertanke og oppmuntring.

Over 20 ledere i alderen 18 til 65 var med i kulissene, og bidro til at arrangementet gikk så bra som det kunne. Men alt må ledes, og den jobben tok Karl-Erik Kjær i år også – selv om mesteparten av planlegginga måtte skje fra USA, hvor han har gått på bibelskole i år. En særlig takk til ham for raus og varm ledelse av dette flotte arrangementet!

Hilsen takknemlig leirprest,

Kristoffer