GENERASJON PRESTASJON

Med over 100 Konfirmantgjester og en del andre kirkegjengere ble det en høytid i Bjerkely kirke søndag formiddag; vi var med på noe stort!6 unge voksne som høyt og tydelig velger å gjenta sitt dåpsløftet etter en fin tid sammen, er stort og sterkt! Gudstjenesten ble krydret med vakkert fiolinspill fra to unge skoleelever, sang, orgelspill og nydelig trompetspill! Menigheten er velsignet med mange villige talenter, takken skal gå til Gud!Takken skal også gå til Gud for at han gav Morten prest noe som løftet konfirmantene!  Ikke gjennom bare å fortelle at du er bra nok, men ved å forankre dette i dagens utfordringer for de unge samt i Guds ord og Jesu Frelsesverk på en slik måte at de kunne gå smilende og rakrygget ut i prosesjonen. Temaet over talen var «Generasjon Prestasjon»At vi var med på noe stort ble bekreftet av en gjest som stakk hode inn når vi ryddet opp etter gudstjenesten: «Jeg er psykolog og jobber i skoleverket. Denne talen burde all norsk ungdom ha hørt! Tusen takk» før hun forsvant like fort som hun kom inn døra! Takken skal gå til Gud, som utrustet oss og beveget oss inn i tjenesten. Og som har gitt oss et frigjørende evangelium, for gammel som for ung!