Sara fremme i sentral-Asia

Som dere sikkert er kjent med, ble det endringer i planene for Sara. Denne våren var det stor usikkerhet rundt utreise til Nord-Afrika på grunn av pandemien, og Sara takket da ja til en utfordring om å reise ut i tjeneste til Sentral-Asia.

Hun fortalte følgende før utreise: «Nytt område vil si at det blir nye arbeidsoppgaver. Jeg kan bidra med engelskundervisning, i første omgang på en førskole, og være med på noen andre lokale prosjekt og jeg kan lære språk. Måten å drive arbeid på og være frimodig er også her gjennom det medmenneskelige i møte med folk i hverdagen. Sentral-Asia er et område der få har hørt om de gode nyhetene, og det er utfordrende og vanskelig å være en troende. Så det er viktig å stå sammen med dem».

I dag melder Sara: «Jeg reiste mandag morgen (25. januar) og kom frem i natt. Det er ikke karantene her, men alle måtte ta Covid-test med en gang vi kom på flyplassen. Jeg fikk svar på denne ved utgangen, så jeg har allerede rukket å bli litt kjent i nabolaget og med noen av de andre norske. Jeg skal besøke førskolen i morgen. Ganske annerledes, men veldig spennende, så tror det blir en fin periode!» 

La oss huske på henne, kolleger, lokale medarbeidere og arbeidet der borte i bønn!